Simav Bedirler Köyü

Simav Bedirler Köyü

Bedirler köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Bedirler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kütahya köyleri arasında yer alan Bedirler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Simav Bedirler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bedirler köyü son dakika gelişmeleri, Bedirler köyüne özgü yemekler, Simav Bedirler köyünün tarihi, Bedirler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bedirler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Antik Roma dönemine ait bazı yerleşim izleri mevcuttur. Köydeki Türk yerleşiminin ise 200 yıl önce kurulduğu tahmin edilir. Antik Roma dönemine ait bazı yerleşim izleri mevcuttur. Köydeki Türk yerleşiminin ise 200 yıl önce kurulduğu tahmin edilir.

Bedirler, Kütahya ilinin Simav ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bedirler Köyü Resimleri ve Bedirler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kütahya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Bedirler Kütahya Arası Kaç Km? Kütahya Hava Durumu? Kütahya Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kütahyalı iseniz Kütahya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kütahyalı Ünlüler arasında Bedirler Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.