Sinop Kılıçlı Köyü

Sinop Kılıçlı Köyü

Kılıçlı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Kılıçlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Kılıçlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sinop Kılıçlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kılıçlı köyü son dakika gelişmeleri, Kılıçlı köyüne özgü yemekler, Sinop Kılıçlı köyünün tarihi, Kılıçlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kılıçlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sinop merkezine 14 km uzaklıktadır.

Kılıçlı, Sinop ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kılıçlı Köyü Resimleri ve Kılıçlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sinop Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kılıçlı Sinop Arası Kaç Km? Sinop Hava Durumu? Sinop Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Kılıçlı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
1
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.