Şirvan Yarımtepe Köyü

Şirvan Yarımtepe Köyü

Yarımtepe köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Yarımtepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Yarımtepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şirvan Yarımtepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yarımtepe köyü son dakika gelişmeleri, Yarımtepe köyüne özgü yemekler, Şirvan Yarımtepe köyünün tarihi, Yarımtepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yarımtepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1916 yılı kayıtlarında Kürtçede "kilise düzü" anlamına gelen Deştadeyri olarak geçmektedir.

Köy; Siirt il merkezine 62 km, Şirvan ilçe merkezine 32 km uzaklıktadır.

Yarımtepe, Siirt ilinin Şirvan ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yarımtepe Köyü Resimleri ve Yarımtepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şirvan Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Siirt yöresine özgü haber kanalı var mı? Şirvan Siirt Arası Kaç Km? Şirvan Hava Durumu? Siirt Köyleri ve Şirvan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Şirvan Yarımtepe Köyünde doğan biri var mı? Şirvan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.