Sivas Akören Köyü

Sivas Akören Köyü

Akören köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Akören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Akören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akören köyü son dakika gelişmeleri, Akören köyüne özgü yemekler, Akören köyünün tarihi, Akören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akören köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akören, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir. Köy halkının ataları Orta Asya'dan göçle gelen Oğuz Türkmenlerdir. Sivas merkezine 16 km uzaklıktadır.

Akören köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Akören köyü resimleri ve Akören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? AkörenSivas arası kaç km? Akören köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Akören köyünde doğan biri var mı? Akören Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.