Sivrice  Akbuğday Köyü

Sivrice Akbuğday Köyü

Akbuğday Köyü haberleri, Elazığ Akbuğday köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akbuğday köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Akbuğday köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sivrice Akbuğday Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akbuğday Köyü son dakika gelişmeleri, Akbuğday Köyü ne özgü yemekler, Sivrice Akbuğday Köyü nün tarihi, Akbuğday Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akbuğday Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akbuğday Köyü , Sivrice ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akbuğday Köyü Resimleri ve Akbuğday Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivrice Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Sivrice Sivrice Arası Kaç Km? Sivrice Hava Durumu? Sivrice Köyleri ve Sivrice Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivricelı iseniz Sivrice Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivricelı Ünlüler arasında Sivrice Akbuğday Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Sivrice Doğumlu Ünlüler Kimler?Akbuğday , Sivrice ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Tarihçe
Köyün bilinen yakın tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Coğrafya
Elazığ iline 60 km, Sivrice ilçesine 30 km uzaklıktadır.

Nüfus
Yıllara göre köy nüfus verileri
2007    
2000    370
1997    462
Altyapı bilgileri
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.