Sivrice  Başkaynak Köyü

Sivrice Başkaynak Köyü

Başkaynak Köyü haberleri, Elazığ Başkaynak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Başkaynak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Başkaynak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sivrice Başkaynak Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Başkaynak Köyü son dakika gelişmeleri, Başkaynak Köyü ne özgü yemekler, Sivrice Başkaynak Köyü nün tarihi, Başkaynak Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Başkaynak Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Başkaynak Köyü , Sivrice ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Başkaynak Köyü Resimleri ve Başkaynak Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivrice Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Sivrice Sivrice Arası Kaç Km? Sivrice Hava Durumu? Sivrice Köyleri ve Sivrice Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivricelı iseniz Sivrice Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivricelı Ünlüler arasında Sivrice Başkaynak Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Sivrice Doğumlu Ünlüler Kimler?Başkaynak , Sivrice ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Coğrafya
Elazığ iline 51 km, Sivrice ilçesine 21 km uzaklıktadır.

Nüfus
Yıllara göre köy nüfus verileri
2000    537
1990    681
1985    786
Altyapı bilgileri
Köyde, ilköğretim okulu vardır fakat faal değildir. taşımalı eğitim yapılmamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı yoktur fakat sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.