Siyah Beyaz Aşk 26.Bölüm 2.Fragmanı İzle

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı, Siyah Beyaz Aşk 26. Bölümünü pazartesi akşam saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü pazartesi akşamı kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yiğit’in vurulması Ferhat ve Aslı’yı dehşete düşürür!

Yiğit güvenlik gereği İstanbul dışında bir yere yerleştirilir. Ancak burada öğreneceği çok önemli bir bilgi Yiğit’i, ailesiyle ilgili gerçeğe yaklaştıracak ve büyük bir tehlikeyi beraberinde getirecektir.

Yiğit’in başına gelen olay, Ferhat’ın hayatını tekrar sorgulamasına sebep olur. Ferhat artık yeni bir karar almak zorundadır.

Namık ve Azad’ın yüzleşmesi yeni bir ortaklığın habercisidir, Cüneyt’in alacağı bir karar Namık’ı ters köşeye yatıracaktır. Cüneyt planını ustalıkla uygularken, sebep olacağı olayların henüz farkında değildir.

Teyzesi Aslı’nın hayatını karartmaya kararlı olan Jülide, adım adım hedefe ilerlemektedir. Ferhat’la ilgili bir gerçeğe ulaşır ki, değil Aslı’nın kaderi, konaktaki herkesin kaderinin yeniden yazılması an meselesidir.

Namık’tan yana istediği desteği bulamayan Cüneyt gemileri yakar. Artık ortaya çıkmanın vakti gelmiştir. Onun eve gelişiyle öyle bir sırrı açığa çıkartır ki, Aslı ve Ferhat’ın aşkı yeniden sınanmaya mahkûm olacaktır.

Yiğit’in başına gelen olay sonrası Ferhat hayatını tekrar sorgulamaya başlar, kendisi ve Aslı ile ilgili yeni bir karar almak zorundadır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar