Söğüt Geçitli Köyü

Söğüt Geçitli Köyü

Geçitli köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Geçitli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Geçitli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Söğüt Geçitli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Geçitli köyü son dakika gelişmeleri, Geçitli köyüne özgü yemekler, Söğüt Geçitli köyünün tarihi, Geçitli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Geçitli köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bilecik iline 30 km, Söğüt ilçesine 18 km uzaklıktadır.küre beldesine 5 km dir

Geçitli, Bilecik ilinin Söğüt ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Geçitli Köyü Resimleri ve Geçitli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Söğüt Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Söğüt Bilecik Arası Kaç Km? Söğüt Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Söğüt Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Söğüt Geçitli Köyünde doğan biri var mı? Söğüt Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.