Soitron Siber Güvenlik “2021 Skybox Security Partner Ödülü” Kazandı!

Soitron Siber Güvenlik “2021 Skybox Security Partner Ödülü” Kazandı!

Soitron Siber Güvenlik, iş güvenliği açısından kritik önem arz eden, ihlalleri önleyen ve büyük ölçekli siber güvenlik uygulamaları sunuyor. Marka, bu alanda prestijli “Up and Coming Partner of the Year” ödülüne layık görüldü.

Soitron Siber Güvenlik, iş güvenliği açısından kritik önem arz eden, ihlalleri önleyen ve büyük ölçekli siber güvenlik uygulamaları sunuyor. Marka, bu alanda prestijli “Up and Coming Partner of the Year” ödülüne layık görüldü.

Soitron Siber Güvenlik, “2021 Skybox İş Ortağı Ödülleri” kapsamında “Up and Coming Partner of the Year” ödülüne layık görüldü.

Reha Akbaş: Skybox’un ‘Yılın Yükselen Ortağı’ olmaktan gurur duyuyoruz

Soitron Siber Güvenlik Servisleri Sözcüsü Reha Akbaş, “Skybox Security, hem günlük Güvenlik Politikası Yönetimi hem de uzun vadeli Güvenlik Açığı Yönetimi ihtiyaçları için Soitron Siber Güvenlik’in en büyük müşterilerinin ana tedarikçilerinden biridir. Skybox, sınırlı kaynaklara sahip müşterilerimize yardımcı olan tek bir platform kullanarak, proaktif yaklaşımı hızlı bir şekilde uygulamamızı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.
Akbaş, şöyle devam etti: “Soitron Siber Güvenlik Servisleri olarak farklı sektörlerde ve siber güvenliğin yüksek öneme sahip olduğu finans kurumlarında Skybox çözümlerini başarıyla hayata geçirdik. Skybox Güvenlik çözümlerini müşterilerimize tam da ihtiyaç duydukları noktada sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kısa vadeli danışmanlık ve güvenlik duruşu yönetimi projelerimiz için de kullanıyoruz.” Akbaş, Skybox’un “Yılın Yükselen Ortağı” olarak tanınmaktan gurur duyduklarını da kaydetti.

Rob Rosiello: Üstün yetenekli ortaklarımızla çalışmak bir onurdur

Skybox Chief Revenue Officer Rob Rosiello ise, “Birlikte, küresel müşteri tabanımız için proaktif güvenlik duruşu yönetimi sunmak adına yeni bir yolda öncülük ediyoruz.” diyerek, “Özellikle siber güvenlik için tarihi ve zorlu yıllardan birinde, müşteri odaklı, esnek, çalışkan ve teknik olarak üstün yetenekli ortaklarımızla çalışmak bir onurdur. Her bir iş ortağımıza olağanüstü başarılarından dolayı içten takdir ve tebriklerimizi sunuyoruz.” sözlerini vurguladı.

Soitron müşterileri, siber riskleri ortadan kaldırabiliyor

Skybox İş Ortağı Ödülleri, Skybox Security ortaklarının siber güvenlik alanındaki uzmanlıklarının ve müşteri bağlılıklarının bir belgesi niteliği taşıyor. Bu iş ortakları; önde gelen kamu kurumları, finans şirketleri ve küresel açıdan kritik öneme sahip altyapılar da dahil olmak üzere pek çok farklı kurum için siber sorunların ve ihlallerin önlenmesinde önemli çözümler ve değerli katkılar sunan sektör liderleridir.

Skybox Security, küresel kuruluşlar ve kamu kurumları için proaktif güvenlik yönetimi sağlamak üzere dünyanın önde gelen güvenlik uzmanları ile iş ortaklığı kuruyor. Soitron müşterileri, Skybox inovasyonunu iş ortağı uzmanlığı ile birleştirerek, siber riskleri büyük ölçekte ortadan kaldırabiliyor.
Skybox Security Duruş Yönetim Platformu ile iş ortakları ve müşteriler şu avantajları elde edebiliyor;

–    Kural kümelerini, platform yapılandırmalarını ve kullanım bilgilerini otomatik olarak analiz etmek,
–    Tüm hibrit, çoklu bulut ve OT ortamının doğru bir modelini geliştirmek,
–    Ağ, güvenlik duvarı ve değişiklik yönetimi süreçlerini verimli bir şekilde düzenlemek ve otomatikleştirmek,
–    Özelleştirilebilir “context aware” iş akışlarından yararlanmak,
–    Sürekli uyumluluğu sağlarken, etkin iletişimi mümkün kılmak.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.