Solhan Doğuyeli Köyü

Solhan Doğuyeli Köyü

Doğuyeli haberleri, Doğuyeli Kadıköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bingöl köyleri arasında yer alan Doğuyeli köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Doğuyeli köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Solhan Doğuyeli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Doğuyeli köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün eski adı 1928 yılı kayıtlarında Tutil olarak geçmektedir.Köy, Bingöl il merkezine 101 km, Solhan ilçe merkezine 55 km uzaklıktadır. Köyün Şarküteri, Laleli, Ortaca, Gamir, Zork, Mevlagiriş, Kuç, Palmi, Ziyaret ve Elyan adlarında 10 mezrası vardır.

Doğuyeli , Bingöl ilinin Solhan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Doğuyeli Köyü Resimleri ve Doğuyeli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Solhan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Solhan Bingöl Arası Kaç Km? Solhan Hava Durumu? Bingöl Köyleri ve Solhan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bingölli iseniz Bingöl Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bingöllü Ünlüler arasında Solhan Doğuyeli Köyünde doğan biri var mı? Solhan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.