Son Hastamız İyileşene Kadar…

Son Hastamız İyileşene Kadar…

Sağlık çalışanları, COVID-19 nedeniyle yoğun bakımda 35 gündür solunum cihazına bağlı yaşayan hastanın servise çıkmasının sevincini yaşadı.

Sağlık çalışanları, COVID-19 nedeniyle yoğun bakımda 35 gündür solunum cihazına bağlı yaşayan hastanın servise çıkmasının sevincini yaşadı. Hasta ile fotoğraf çektiren sağlık personellerinin sevincine Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da ortak oldu. 

Son Hastamız İyileşene Kadar

Hastanede görevli Dr. İbrahim Emer, twitter hesabından fotoğaf ile birlikte şu yazıyı paylaştı. “Covid YB’da entübe iken eşi doğum yapan 3 çocuk babası 36 yaşındaki hastamızı 35 günü ventilatöre bağlı toplam 42 gün sonra servise uğurladık. Anlatılması mümkün olmayan bir sevinç yaşıyoruz. Şükürler olsun”  Dr. Emir’in paylaşımının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, “Sağlık çalışanlarımızın verdikleri emek ve özveri sonucu iyileşen her hastamız en büyük motivasyonumuz. Bizi mutlu eden sizin sağlığınıza kavuşmanız. Biz sağlık çalışanları olarak son hastamız iyileşene kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.