Sorgun Duralidayılı Köyü

Sorgun Duralidayılı Köyü

Duralidayılı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Duralidayılı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Duralidayılı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sorgun Duralidayılı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Duralidayılı köyü son dakika gelişmeleri, Duralidayılı köyüne özgü yemekler, Sorgun Duralidayılı köyünün tarihi, Duralidayılı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Duralidayılı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı köyde bulunan yatırdan gelmektedir.

Yozgat iline 43 km, Sorgun ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Duralidayılı, Yozgat ilinin Sorgun ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Duralidayılı Köyü Resimleri ve Duralidayılı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sorgun Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Sorgun Yozgat Arası Kaç Km? Sorgun Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Sorgun Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Sorgun Duralidayılı Köyünde doğan biri var mı? Sorgun Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.