Sorgun Emirhan Köyü

Sorgun Emirhan Köyü

Emirhan köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Emirhan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Emirhan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sorgun Emirhan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Emirhan köyü son dakika gelişmeleri, Emirhan köyüne özgü yemekler, Sorgun Emirhan köyünün tarihi, Emirhan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Emirhan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Meşhur arabaşı yemeği vardır. Çiğdem pilavı,erik hoşafı ve lahana turşusu vardır.

Yozgat iline 50 km, Sorgun ilçesine 18 km uzaklıktadır. köyün hemen yakınında Yozgat'ın en büyük sulama barajı olan Gelingüllü barajı bulunmaktadır. Gelingülü köyünü tamamen içine alan bu baraj Emirhan Köyü'nün de arazilerinin bir kısmını almıştır. barajın kurulmasıyla civardaki nemlilik oranı artmış ve eskisine nazaran daha ılıman hava şartları görülmektedir.

Emirhan, Yozgat ilinin Sorgun ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Emirhan Köyü Resimleri ve Emirhan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sorgun Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Sorgun Yozgat Arası Kaç Km? Sorgun Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Sorgun Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Sorgun Emirhan Köyünde doğan biri var mı? Sorgun Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.