Sorgun Sarıhacılı Köyü

Sorgun Sarıhacılı Köyü

Sarıhacılı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Sarıhacılı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Sarıhacılı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sorgun Sarıhacılı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıhacılı köyü son dakika gelişmeleri, Sarıhacılı köyüne özgü yemekler, Sorgun Sarıhacılı köyünün tarihi, Sarıhacılı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıhacılı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kerkenez Dağı'nın Gözbaba Tepesi'nin güneydoğusunda ve eteğinde kurulmuştur. Kerkenes Sarıhacılısı olarak anılan köy Şefaatli ilçesinin en büyük orman mensuplarının kurduğu Sarıhacılı ve Köşklerden geldiği söylenmektedir.

Yozgat iline 51 km, Sorgun ilçesine 18 km uzaklıktadır.

Sarıhacılı, Yozgat ilinin Sorgun ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarıhacılı Köyü Resimleri ve Sarıhacılı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sorgun Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Sorgun Yozgat Arası Kaç Km? Sorgun Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Sorgun Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Sorgun Sarıhacılı Köyünde doğan biri var mı? Sorgun Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.