Söz 61. Bölüm Fragmanı

Söz dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Keşanlı içini yavuz komutana döküyor. Melisa olayını yavuz komutana anlatıyor. Yavuz komutan zaten bildiğini söyleyince yukarıda izlediğiniz gibi komik bir durum ortaya çıkıyor.

60. bölüm fragmanında Sarı Komutan' ın arabası kurşun yağmuruna tutulurken, Tim' in içinde bulunduğu minibüs ise daha önceden yola döşenmiş mayınla havaya uçuruluyor.

Anlayacağınız bu bölüm ve önmüzdeki bölümde heyecanlı ve aksiyonu bol sahneler bizi bekliyor.

Dragan, kilit adam olmayı başarabilecek mi?
Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir.

Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir.

Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler.

Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşleyecektir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar