Spor Bakanından ‘Bağımlılık’ Uyarısı

Spor Bakanından ‘Bağımlılık’ Uyarısı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ toplumu kuşatan pek çok tehlikenin bulunduğuna dikkati çekerek, “Başta bağımlılıklar. Bu bağımlılıklarla mücadele noktasında spor bizim için en önemli araçlardan bir tanesi” dedi. Bağ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ toplumu kuşatan pek çok tehlikenin bulunduğuna dikkati çekerek, “Başta bağımlılıklar. Bu bağımlılıklarla mücadele noktasında spor bizim için en önemli araçlardan bir tanesi” dedi.

Bağımlılık konusundaki çalışmaları da anlatan Bakan Kasapoğlu, “Sadece uyuşturucu bağımlılığı değil, sanal bağımlılık hakikaten bizim mücadele etmemiz gereken hassasiyetle yaklaşmamız gereken hepinizin malumu bir konu. Sporu tüm yönleriyle tüm branşlarıyla ortaya koyacak çalışmaları ivedilikle ortaya çıkarmamız lazım” diye konuştu. Kalkınma planına bu yıl spor turizmini dahil ettiklerini hatırlatan Bakan Kasapoğlu, “Ülkemizin her bir köşesi ‘cennet vatan’ olgusunu güçlendiren özelliklere sahip. Siz belediye başkanlarından spor turizmi ile ilgili katkılarını bekliyorum. Ülkemizdeki bu cazip özellikleri spor turizmine açarsak çok büyük kazanımlar elde edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.