Station 19 4.Sezon 1.Bölüm Fragmanı İzle

Station 19 4.Sezon 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Station 19 4.Sezon 1. Bölümü 12 Kasım Perşembe 2020 tarihinde yayınlanacak.

Station 19 dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 1. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Station 19 yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Station 19 dizisi 4.Sezon 1. Bölüm yeni fragman izle…

Station 19 Genel Hikaye | Konusu

Grey's Anatomy yaratıcısı Shonda Rhimes'ın Shondaland'inden çıkan, Grey's Anatomy yürütücü yapımcısı/ortak showrunner'ı Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi bir grup kahraman itfaiyeciye odaklanıyor.

Dizide, Seattle'daki itfaiye istasyonunda en üst yetkilisinden en yeni çalışanına kadar hem görev zamanlarında hem de mesai dışında hayatlarını tehlikeye atan cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin aksiyon dolu serüvenine tanıklık edeceğiz.

Station 19 4. Sezon 1. Bölüm İzle

Station 19 official website: https://abc.go.com/shows/station-19

Station 19 dizisinin yeni bölümü olan 4. Sezon 1. Bölümünü perşembe günü American Broadcasting Company kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.