Sultanlar Yeni Sezona Hazır

Sultanlar Yeni Sezona Hazır

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition KBSL birinci haftasında Çankaya Üniversitesi ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor. Galatasaray Basketbol Takımı Başantrenörü Efe Güven, Kaptan Işıl Alben, oyuncu Victoria Macaulay v

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition KBSL birinci haftasında Çankaya Üniversitesi ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor. Galatasaray Basketbol Takımı Başantrenörü Efe Güven, Kaptan Işıl Alben, oyuncu Victoria Macaulay ve yeni transferler Claudia Cuic ile Bria Hartley, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Başantrenör Efe Güven, tam kadro olarak çalışmalara başladıklarını belirterek, “Bu hafta sonu ligdeki ilk karşılaşmamıza çıkacağız. Bugüne kadar yaklaşık bir buçuk aylık bir hazırlık dönemimiz oldu. Bu dönemde bize sağladıkları imkanlar için Başkanımız Mustafa Cengiz’e ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yeni sezona bakınca hücum anlamında geçen sezona kıyasla daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Organizasyon olarak istediğimiz noktaya geldik dersem yalan olur ama istediklerimizi sahada görebiliyoruz. Bizim kimyamız, kimliğimiz olan savunma kısmında hala istediklerimizi oturtamadık. Aramıza katılan 4-5 tane yeni oyuncumuz var. Onları bu kimyaya adapte etmeye çalışıyoruz. Savunma anlamında istediğimiz seviyede değiliz. Hazırız dersek kendimizi kandırmış oluruz. Bir arada daha fazla maç yapmamız ve kimyayı oturtmamız lazım. Geride bıraktığımız zamanda elimizden gelen en iyi hazırlığı yaptık. Sezon içerisinde de zaman zaman hatalar olacaktır. Bu hataları düzeltmeye çalışacağız. Sezona hazır olmaya çalışıyoruz. Savaşan, mücadele eden bir kimlik oturtmak ve ilk maça hazır olarak çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

BU SENEKİ KAPASİTE GEÇEN SENENİN ÇOK ÜZERİNDE
“Hücum olarak geçen seneki takımın kapasitesi çok kısıtlıydı” diyen Güven, “Bu seneki kapasite geçen senenin çok üzerinde. Kendi skorunu yaratabilen ve şut atabilen çok fazla oyuncumuz var. Geçen sezon savunmayla ayakta kaldık. Basketbol nankör bir spor, attığınızdan ziyade tuttuğunuz daha önemli. Biz yine sahada taraftarımızın alkışladığı, gurur duyduğu bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Benim felsefemde bunun için savunmanın ön planda olması gerekiyor. Bunu oturtmaya çalışacağız, bu da zaman alacaktır. Milli Takım arasından sonra savunmamızı istediğimiz düzeye getireceğimizi düşünüyorum. Takımların hepsi hazır değil. Oyuncuların büyük kısmı takımlarına geç katıldı. Dediğim gibi taraftarımızın gururla izleyeceği, maçtan sonra içlerine sinecek bir basketbol oynayan bir takımın sözünü veriyorum. Taraftarımız umarım sezon boyunca bizi yalnız bırakmaz” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.