Sumbas Çiçeklidere Köyü

Sumbas Çiçeklidere Köyü

Çiçeklidere Köyü Haberleri, Sumbas Çiçeklidere Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çiçeklidere Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Osmaniye Köyleri Arasında Yer Alan Çiçeklidere Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

as Çiçeklidere Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çiçeklidere Köyü son dakika gelişmeleri, Çiçeklidere Köyü ne özgü yemekler, Sumbas Çiçeklidere Köyü nün tarihi, Çiçeklidere Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çiçeklidere Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çiçeklidere Köyü, Osmaniye ilinin Sumbas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çiçeklidere Köyü Resimleri ve Çiçeklidere Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sumbas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Sumbas Osmaniye Arası Kaç Km? Sumbas Hava Durumu? Osmaniye Köyleri ve Sumbas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Osmaniyelı iseniz Osmaniye Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Osmaniyelı Ünlüler arasında Sumbas Çiçeklidere Köyü Köyünde doğan biri var mı? Sumbas Doğumlu Ünlüler Kimler?

ÇIÇEKLIDERE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Çiçeklidere, Osmaniye ilinin Sumbas ilçesine bağlı bir köydür.

YÖRÜK- AVŞAR TÜRKMENLERİ Aşireti kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır. Geleneklerine sahiptirler.Akrabalık bağları oldukça güçlüdür.Köy, Osmaniye iline , Sumbas ilçesine ;km mesafededir.Köyde okul vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.