Sungurlu Arifegazili Beldesi

Sungurlu Arifegazili Beldesi

Arifegazili haberleri, Arifegazili güncel son dakika gelişmeleri, belde ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum beldeleri arasdına yer alan Arifegazili beldesinde vefat edenler ve beldenin eski adı haberimizde.

Sungurlu Arifegazili beldesi hangi il ve ilçeye bağlı, Sungurlu Arifegazili beldesi düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Arifegazili beldesi son dakika gelişmeleri, Arifegazili beldesine ait haberler, Arifegazili beldesine özgü yemekler, beldenin tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Arifegazilili Beldesi; Çorum ilinin Sungurlu ilçesine bağlı bir köy. 1972 yılında belde olmuştur. 2012 yılında ise tekrar köy statüsüne getirilmiştir. Çorum il merkezine 52, Sungurlu ilçe merkezine 16 km mesafededir Arifegazilili Beldesi; Ata, Gazi, Şahlı ve Yeni olmak üzere dört mahalleden oluşmaktadır. Belde tarım ve hayvancılıkla geçinir. Çorum ilinin en büyük beldesidir.

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu beldesin geçiyorsanız Arifegazili beldesi resimleri ve Arifegazili beldesi videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sungurlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Sungurlu Çorum Arası Kaç Km? Sungurlu Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Sungurlu Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Arifegazili beldesinde doğan biri var mı? Sungurlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.