Sungurlu Demirşeyh Kasabası

Sungurlu Demirşeyh Kasabası

Demirşeyh haberleri, Demirşeyh güncel son dakika gelişmeleri, kasaba ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasdına yer alan Demirşeyh kasabasında vefat edenler ve kasabanın eski adı haberimizde.

Sungurlu Demirşeyh kasabası hangi il ve ilçeye bağlı, Sungurlu Demirşeyh kasabası düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Demirşeyh kasabası son dakika gelişmeleri, Demirşeyh kasabasına ait haberler, Demirşeyh kasabasına özgü yemekler, kasabanın tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Demirşeyh; Çorum ilinin Sungurlu ilçesine bağlı, 2000 yılı nüfus sayım sonucuna göre 2356 nüfuslu bir beldedir. 1992 yılında belde olmuştur. Demirşeyh beldesi; Fatih, Kültür ve Paşa olmak üzere üç mahalleden oluşmaktadır.

 

Yolunuz Aç Anadolu bölgesine düşer ve bu kasabasın geçiyorsanız Demirşeyh kasabası resimleri ve Demirşeyh kasabası videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sungurlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Sungurlu Çorum Arası Kaç Km? Sungurlu Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Sungurlu Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Demirşeyh kasabasında doğan biri var mı? Sungurlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.