Süper Film, Gapplast 2017 Fuar’ında stant açtı

Süper Film, Gapplast 2017 Fuar’ında stant açtı

SANKO Holding'in ambalaj sektöründeki şirketi Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ., Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen GAPPLAST 2017 Plastik,...

SANKO Holding'in ambalaj sektöründeki şirketi Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ., Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı'nda stant açtı.

Fuar açılışına Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Sanko Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güner Dağlı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Türk Plastik Sanayicileri Araştırma ve Geliştirme Eğitim Vakfı Başkanı Yavuz Eroğlu ve Süper Film Genel Müdürü Gültekin Savaşkan katıldı.

Süper Film'in ürün gamında bulunan ürünlerin sergilendiği stantta, ziyaretçilere ürünlere ilişkin bilgi aktarıldı, yöneltilen sorular yanıtlandı.

GSO desteğiyle Akort Fuarcılık'ın organizasyonuyla gerçekleştirilen ve çok sayıda firmanın katılımı ile düzenlenen fuar, 30 Eylül 2017 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Süper Film

Gaziantep OSB'de 1993 yılında kurulan Süper Film'de, aynı çatı altında 3 BOPP hattı ile 70 bin ton/yıl, 2 BOPET hattı ile 48 bin ton/yıl, 1 Cast&Bariyer hattı ile 6 bin ton/yıl, 5 metalize makinesi ile 29 bin ton/yıl, yapışkan bantta 300 bin metrekare/yıl kapasiteye sahiptir.

Süper Film, yapılan ilave kaplama yatırımı ile ürettiği filmlerin yüzde 30'nu özel kaplama yöntemleriyle katma değerli ürünlere çevirmeye başlamıştır. Kendi AR&GE faaliyetleri kapsamında geliştirilen bu özel uygulamalarla aranan bir marka haline gelmiştir.

Esnek ambalaj sektörünün öncü firmalarından Süper Film, 2000 yılından bugüne 6 kez WORLD STAR, 3 kez AIMCAL ve 8 kez de TSE Altın Ambalaj ödülünü almıştır.

SANKO Holding

SANKO Holding'in temeli 1904 yılında 7 dokuma tezgahı ile atıldı. Dördüncü ve beşinci kuşağın işbaşında olduğu SANKO'da yaklaşık 14 bin kişi istihdam ediliyor. Tekstil, enerji, çimento, ambalaj, tarım ve iş makinaları, bilişim, finans, sağlık, eğitim, AVM ve gayrimenkul olmak üzere 11 sektörde faaliyet gösteriliyor.

Süper Film, Gapplast 2017 Fuar’ında stant açtı

Süper Film, Gapplast 2017 Fuar’ında stant açtı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.