Supernatural 15. Sezon 6. Bölüm Fragmanı İzle

Supernatural 15. Sezon 6. Bölüm Fragmanı İzle

Supernatural 15. Sezon 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Supernatural’in 15. sezon 6. bölümü 21 Kasım 2019 (Perşembe) tarihinde yayınlanacak.

Supernatural  dizisinin yeni bölümü olan 15. Sezon 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Supernatural  , yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Supernatural  dizisi 15. Sezon 6. Bölüm yeni fragman izle…

Supernatural Genel Hikaye | Konusu

Adı üstünde bir doğaüstü drama olan Supernatural Dean ve Sam Winchester kardeşlerin, doğaüstü yaratıklarla verdikleri savaşı konu alıyor.

Anneleri bilinmeyen bir varlık tarafından yakılarak öldürülmesi sonucu, babalarıyla beraber avcılık yapmaya başlayan kardeşlerden Sam normal bir hayat sürme isteği ile abiis ve babasını bırakıp üniversiteye gider.

Yıllarca ailesinden ayrı yaşayan Sam, abisinden aldığı babasının kayıp olduğu haberi ile eve döner ve macera yeniden başlar..

Supernatural 15. Sezon 6. Bölüm İzle

Supernatural dizisinin yeni bölümü olan 15. Sezon 6. Bölümünü perşembe günü The CW, The WB kanallarından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.