“Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”

“Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”

115 şehir ve 14 farklı ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” etkinliği, Alaçatı’da düzenlendi. Organizasyonunu Zeynep Erdem’in üstlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Alaçatı pazar yerindeki balık

115 şehir ve 14 farklı ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” etkinliği, Alaçatı’da düzenlendi.

Organizasyonunu Zeynep Erdem’in üstlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Alaçatı pazar yerindeki balık mezatının yapıldığı alanda toplanan “Süslü Kadınlar”, Alaçatı sokaklarından geçerek, Çamlık yoldan Ilıca dört yola kadar gidip başlangıç noktalarına döndüler. “Süslü Kadınlar”, güzergah boyunca bisikletlerine taktıkları “Bisikleti seç, trafiği geç”, “Bisiklet ayaklarınızı yerden keser”, “Egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu”,“Bisikletliyi fark et, yolu paylaş”, “Bisiklete atla, hayatını yaşa”sloganlarını tekrarlayarak farkındalık yarattılar.  115 şehir ve 14 ülkede eş zamanlı gerçekleşti Bisiklet turunun öncesinde açıklama yapan organizasyon sorumlusu Zeynep Erdem, 2013 yılında İzmir’de Sema Gür’ün girişimleriyle, bisiklete binen bir grup kadının desteğiyle bu organizasyonun hayata geçtiğini hatırlattı.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.