Suzume no Tojimari Film Fragmanı İzle

Suzume no Tojimari Fragmanı yayınlandı, 14 Nisan 2023'te yayınlanacak Suzume no Tojimari Anime Filmi fragmanı anime severleri ekran karşısına kilitledi. Kısa zamanda çok fazla görüntülenme ve beğeni alan Suzume no Tojimari anime detayları haberimizde...

Suzume no Tojimari Anime filmi fragmanı YouTube da yayınlanır yayınlanmaz animeseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 14 Nisan 2023 de yayınlanacak olan Suzume no Tojimari Anime filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Suzume no Tojimari yönetmeni kimdir? Detaylar Haberimizde... 

 

Suzume no Tojimari Konusu

Kyushu'nun sakin bir kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Suzume, yolda "bir kapı arayan" genç bir adamla tanışır. Suzume adamı dağlardaki harap bir binaya kadar takip eder ve yıkımdan kurtulmuş gibi bağımsız, bozulmamış duran bir kapı bulur. Suzume görünmez bir güç tarafından çekildiğini hisseder ve kapıya uzanır. Çok geçmeden Japonya'nın her yerindeki kapılar ardı ardına açılmaya başlar. Ancak açılan kapılar, diğer tarafta yer alan felaketi engellemek için kapatılmalıdır. Böylece gizemli kapıların çağırdığı Suzume'nin "kapıları kapatma yolculuğu" başlar.

Suzume no Tojimari Anime Filminin Yönetmeni Makoto Shinkai kimdir?

Makoto Shinkai bir Japon yönetmen, yazar, yapımcı, animatör, editör, görüntü yönetmeni, seslendirme sanatçısı, manga sanatçısı ve eski grafik tasarımcıdır.

Shinkai, resimli kitaplar çizdiği çocuk edebiyatı kulübünün bir üyesi olduğu Chuo Üniversitesi'nde Japon edebiyatı okudu. 1999'da Shinkai, tek renkli olarak yapılmış beş dakikalık kısa bir parça olan She and Her Cat'i yayınladı.


Bilinen İyi Filmleri: The Place Promised in Our Early Days (2004), 5 Centimeters Per Second (2007), Children Who Chase Lost Voices (2011), The Garden of Words (2013), and Your Name (2016).

Suzume no Tojimari Oyuncuları

Suzume'nin gençliğinden beri birlikte yaşadığı teyzesi, balıkçılık kooperatifinde çalışan Tamaki İwato rolünde Eri Fukatsu.
Sōta'ya kapıları nasıl kapatacağını öğreten büyükbabası Hitsujiro Munakata rolünde Matsumoto Hakuō II.
Tamaki'nin balıkçılık kooperatifindeki iş arkadaşı Minoru Okabe rolünde Shōta Sometani.
Kobe'de otostop çekerken Suzume ile karşılaşan, ikiz çocuk sahibi bekar anne Rumi Ninomiya rolünde Sairi Itō.
Suzume'nin Ehime'de tanıştığı neşeli kız Chika Amabe rolünde Kotone Hanase.
Suzume'nin annesi Tsubame İwato rolünde Kana Hanazawa

 

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.