Talas Akçakaya Köyü

Talas Akçakaya Köyü

Akçakaya köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Akçakaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Akçakaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Talas Akçakaya  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akçakaya köyü son dakika gelişmeleri, Akçakaya köyüne özgü yemekler, Talas Akçakaya  köyünün tarihi, Akçakaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akçakaya köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akçakaya, Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı bir yerleşim bölgesidir. Önceleri köy statüsündeyken, Kayseri belediye sınırları içerisine alınarak mahalle durumuna getirilmiştir. Kayseri'ye yaklaşık 12 kilometre mesafededir. Civarında Zincidere, Reşadiye, Endürlük ve Kıranardı köyleri bulunmaktadır. Kayseri il merkezine 12, Talas ilçesine 5 km. uzaklıktadır.

 

Akçakaya , Kayseri ilinin Sarız ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akçakaya  Köyü Resimleri ve Akçakaya  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Talas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Talas Kayseri Arası Kaç Km? Sarız Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Sarız Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Talas Akçakaya  Köyünde doğan biri var mı? Sarız Doğumlu Ünlüler K

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.