Talas Çatakdere Köyü

Talas Çatakdere Köyü

Çatakdere köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Çatakdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Çatakdere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Talas Çatakdere  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çatakdere köyü son dakika gelişmeleri, Çatakdere köyüne özgü yemekler, Talas Çatakdere  köyünün tarihi, Çatakdere köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çatakdere köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çatakdere, Kayseri ilinin Talas ilçesine bağlı bir mahalledir."2007 yılı içerisinde kayseri ili merkeze bağlı bir mahalle olarak değiştirilmiş, köy olma stütüsünü kaybetmiştir." Mahallenin tarihi çok eski olup, eski adı "dikir" dir, daha sonra iki derenin birleşme noktasından esinlenerek çatakdere adını almıştır. Kayseri il merkezine 20 km, Talas ilçesine 16 km uzaklıktadır.

 

 

Çatakdere , Kayseri ilinin Talas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çatakdere  Köyü Resimleri ve Çatakdere  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Talas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Talas Kayseri Arası Kaç Km? Talas Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Talas Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Talas Çatakdere  Köyünde doğan biri var mı? Talas Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.