Taşköprü Hocaköy Köyü

Taşköprü Hocaköy Köyü

Hocaköy Köyü haberleri, Taşköprü Hocaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hocaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Hocaköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Taşköprü Hocaköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hocaköy köyü son dakika gelişmeleri, Hocaköy köyüne özgü yemekler, Taşköprü Hocaköy köyünün tarihi, Hocaköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hocaköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hocaköy, Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hocaköy Köyü Resimleri ve Hocaköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Taşköprü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Taşköprü Kastamonu Arası Kaç Km? Taşköprü Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Taşköprü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Taşköprü Köyünde doğan biri var mı? Taşköprü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hocaköy, Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesine bağlı bir köydür.Kastamonu iline 80 Km., Taşköprü ilçesine 38 Km. uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım,hayvancılığa ve ormancılığa dayalıdır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır fakat öğrenci azlığı nedeni ile taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi bazı mahallelerde vardır. Kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Camisi ve imamı vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Sağlık hizmetlerini Çiftlik'teki sağlık ocağından alamamaktadır.Çitflik sağlık ocağı vardır ama doktor ve hemşire yoktur.Yani kapalıdır. Köye ulaşımı sağlayan yol Çiftlik'e kadar asfalt, sonrası stabilizedir. Köyde elektrik ve sabit telefon vardır.Çiftlik nahiyesi üst tarafında bulunan Jandarma karakoluda kapalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.