Taşova’da sera OSB kurulacak

Taşova’da sera OSB kurulacak

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Taşova'da Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını açıkladı.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Taşova'da Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını açıkladı.

Taşova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Torun ile yaptığı görüşmede değerlendirmede bulunan Murat Kırlangıç, "Tarım ve ormancılık alanında Taşova'nın bir değer olduğunu her fırsatta her ortamda dile getirdik. Bunun için bir sera OSB'nin Taşova için gerekliliğini savunduk ve çok şükür ki artık bu hayal gerçek olmaya çok yakın. Meclisimizde Taşova'da kurulacak sera OSB için kurucu ortak olma yönünde yaptığımız görüşmeleri karara bağladık" dedi.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol'un başkanlığında Taşova Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi proje toplantısı yapıldığını anımsatan Kırlangıç, "Tarımın yanı sıra sanayi faaliyetlerinin de geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda da yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda belediyemiz ile birlikte 250 dönümlük bir arsanın Taşovalı sanayicimizin kullanımına tahsis edilmesini de gerçekleştireceğiz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Süleyman Torun ise, "Amasya TSO'nun yakaladığı bu ivme hepimizi sevindirdi. Bu hareketlenmede sayın başkanımızın yüklenmiş olduğu rolün hepimiz farkındayız. Birlikte hareket edebilme kabiliyeti ve bizlere olan yakınlığı sayesinde yürütülen tüm çalışmaların içinde bizler de yer alıyoruz. Kendisine başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.