Tefenni Hasanpaşa Köyü

Tefenni Hasanpaşa Köyü

Hasanpaşa köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hasanpaşa köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Hasanpaşa köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kemer, Hasanpaşa köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hasanpaşa köyü son dakika gelişmeleri, Hasanpaşa köyüne özgü yemekler, Kemer Hasanpaşa köyünün tarihi, Hasanpaşa köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hasanpaşa köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1331 yılında Osmanlı yönetimine girmiştir. Köy, 1919'dan beri aynı adı taşımaktadır. 1992 yılında belediye statüsü alarak beldeye. dönüşen kasabanın belediye statüsü, nüfusunun 2000 kişinin altına düşmesi üzerine 2013 yılında sona erdi. Köy, Tefenni ilçe merkezine 13 km, Burdur il merkezine 81 km uzaklıktadır. Burdur ilinin güneyinde, Tefenni ilçesinin güney doğusunda bulunan köy Tefenni'den Antalya'ya giden yolun 11. Kilometresinde sağ tarafta yolun 3 km. iç kısmında kalır. Kuzeyi ve batısında düz ovalarla çevriliyken, güney ve güneydoğusu dağlıktır. Hasanpaşa'nın doğusunda Yaylaköy (Ovacık) Köyü, güneyinde Rahat Dağı (Karakaya Dağı), batısında Bayramlar Köyü, kuzeyinde ise Antalya yolu ve Harmankaya (Manca) Köyü ile çevrilidir. 

Hasanpaşa, Burdur ilinin Kemer ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hasanpaşa, Burdur ilinin Kemer ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginizi çekebilir. Kemer Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?Kemer Burdur Arası Kaç Km? Kemer Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Kemer Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Kemer doğan biri var mı? Kemer Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.