Tefenni Yuvalak Köyü

Tefenni Yuvalak Köyü

Yuvalak köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yuvalak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Yuvalak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kemer, Yuvalak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yuvalak köyü son dakika gelişmeleri, Yuvalak köyüne özgü yemekler, Kemer Yuvalak köyünün tarihi, Yuvalak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yuvalak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1925'den beri aynı adı taşımaktadır. Burdur il merkezine 74 km, Tefenni ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır. 

Yuvalak, Burdur ilinin Kemer ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yuvalak, Burdur ilinin Kemer ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginizi çekebilir. Kemer Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?Kemer Burdur Arası Kaç Km? Kemer Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Kemer Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Kemer doğan biri var mı? Kemer Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum