Tehlikeli Karım 4. Bölüm Fragmanı İzle

Tehlikeli Karım 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tehlikeli Karım 4. Bölümünü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tehlikeli Karım dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü pazar akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Alper’in, Fırat Başkomiser’in “Çınar’ın arabası uçmuş. Öldü ya da öldürüldü!” sözleri üzerine Derin’den şüphelendiği tanıtımda Seda, Alper’e fidye parasının hala Derin’de olduğunu söylüyor. Bu işin peşini bırakmamakta kararlı olan Fırat Başkomiser’in “Derin Hanım bütün bunları aldatıldığı için yaptı. Öyle değil mi?” sözleri dikkat çekerken, Derin’in yanıtının ne olacağı merakla bekleniyor.

Derin’den şüphelenen Alper’in öldürülme korkusu yaşadığı, Derin’in “Benden bu kadar korkuyor olamazsın!” sözleriyle Alper’i sakinleştirmeye çalıştığı tanıtımda Fırat Başkomiser, Alper ve Derin’in peşini bırakmıyor. Derin’in “Bir kadının elinden hayallerini almak, bir kaplanın elinden yavrusunu almak kadar tehlikelidir!” sözleri ise dikkat çekiyor.

Karısının katil olduğundan şüphelenen Alper, bir sonraki kurban olmaktan korksa da ondan uzaklaşamaz. Çünkü Derin’in elinde hem Alper ve Seda’nın ses kayıtları hem de kanıt olarak sakladığı zehirli şişe vardır. Adeta karısının elinde rehin kalan Alper bir çıkış yolu ararken, “Kaçırılma olayı sahte ise; fidye parası Derin’in kendisinde” sonucuna ulaşır.  5 milyon lira, karısının ve Fırat Başkomiser’in onu bulamayacağı bir yere kaçmak için yeterlidir. Yapması gereken tek şey parayı bulmaktır. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar