Teknofest’e Yeni Yarışma Eklendi

Teknofest’e Yeni Yarışma Eklendi

TEKNOFEST’in teknoloji yarışmaları arasına “Deneyap Kart Robolig Yarışması” eklendiği duyuruldu. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST‘in teknoloji yarışmaları arasına “Deneyap Kart Robolig Yarışması” eklendi....

TEKNOFEST'e Yeni Yarışma Eklendi

TEKNOFEST’in teknoloji yarışmaları arasına “Deneyap Kart Robolig Yarışması” eklendiği duyuruldu.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST‘in teknoloji yarışmaları arasına “Deneyap Kart Robolig Yarışması” eklendi. Yerli olarak geliştirilen Deneyap Kart’ın proje portföyünü genişletmek ve proje üretkenliğini yüksek teknoloji tutkunlarıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirilen yarışma, festivalin Ankara ayağında ilk defa gerçekleştirilecek.

TEKNOFEST’te Toplam Ödül 270 Bin TL!

Başvuruların 10 Ağustos’a kadar devam edeceği yarışmada, toplam 270 bin TL ödül verilecek. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite ve üzeri yüksek lisans, doktora ve açık öğretim seviyelerindeki tüm öğrencilerin katılabileceği yarışma iki aşamadan oluşacak. Birinci aşamada yarışmacılar online sınava tabi tutulacak. Sınavda başarılı olan takımlar, 30 Ağustos-3 Eylül’de gerçekleşecek yarışma için Ankara’ya davet edilecek ve ikinci aşamada ilkokul-ortaokul seviyesindeki takımlar projelerini hazırlayacak. Lise ve üniversite seviyesi ise belirlenen saha görevini yerine getirmeye çalışacak.  (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.