Teletubbies adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?

Teletubbies adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?

Kim milyoner yarışmasında 300.000 TL değerindeki soru soruldu. Teletubbies adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?

"Teletubbies" adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu, 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Teletubbies adlı televizyon programındaki Tinky Winky karakterini canlandıran oyuncu Simon Shelton, 2018 yılında İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür. Dolayısıyla doğru cevap A- Tinky Winky'dir.
Simon Shelton, (d. 13 Ocak 1966; Shepherd's Bush- ö. 17 Ocak 2018), İngiliz oyuncu ve dansçıdır. 1997-2001 yılları arasında yer aldığı çocuk programı Teletubbies ile bilinir.

Soru : Teletubbies adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?

A- Tinky Winky
B- Dipsy
C- Laa-Laa
D- Po
Cevap: Tinky Winky

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.