Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Sahnesinde

Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Sahnesinde

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçları ile devam ediyor. Temsilcilerimiz Galatasaray, deplasmanda Marsilya ile oynarken, Fenerbahçe ise evinde Olympiakos ile karşılaşacak. Fenerbahçe-Olympiakos mücadelesi 19:45'te; Marsilya-Galatasaray müsabakası ise 22:00'de!

Temsilcilerimizin maçları kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi maçlarında 2. hafta mücadelesinde temsilcilerimizden Galatasaray, deplasmanda Marsilya ile; diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise kendi evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak. Fenerbahçe-Olympiakos maçı 19:45'te başlayacak; Marsilya-Galatasaray müsabakası ise 22:00'de başlayacak. İki mücadele de Exxen dijital platformundan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin konuğu Olympiakos

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında yarın Yunanistan'ın Olympiakos ekibini ağırlayacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Sarı-lacivertliler, müsabaka öncesi Süper Lig'de Hatay deplasmanından galip ayrılarak haftayı lider kapatmış ve moral depolamıştı.

Grubundaki ilk maçında deplasmanda Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımıyla 1-1 berabere kalan ve oynadığı futbolla taraftarını sevindiren Fenerbahçe, Olympiakos'u da yenerek grubunda avantaj yakalamak istiyor.

Konuk Olympiakos ise ilk maçında Royal Antwerp'i 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe'de 8 eksik

Sarı-lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışamayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra teknik direktör Vitor Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim Min-Jae, Szalai Mert Hakan,Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Rossi, Muhammed Gümüşkaya, Mesut Özil, Valencia 

Olympiakos: Vaclik, Oleg, Pape Cisse, Sokratis, Karbownik, Yann M'Vila, Bouchalakis, Camara, Masouras, Onyekuru, El Arabi

Galatasaray, Marsilya deplasmanında

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 2. haftasında yarın deplasmanda Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla karşılaşacak.

Marsilya kentindeki Veledrom Stadı'nda yapılacak maçı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ile Adam Kupsik üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Piotr Lasyk olacak. 

Galatasaray ve Marsilya'nın yanı sıra İtalya'nın Lazio ile Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımlarının yer aldığı E Grubu'nda ilk maçlar sonucunda sarı-kırmızılı ekip 3 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Marsilya ile Lokomotiv Moskova birer puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alırken puansız Lazio ise son sırada bulunuyor.

Gruptaki ilk maçında sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, zorlu Marsilya deplasmanından da puan veya puanlarla dönerek avantajını sürdürmek istiyor.

Geçen sezon Fransa 1. Futbol Ligi'ni (Ligue 1) 5. sırada bitirerek doğrudan UEFA Avrupa Ligi'ne katılan Marsilya ise gruptaki ilk maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

Muhtemel 11'ler

Marsilya: López, Saliba, Balerdi, Peres, Gueye, Lirola, Guendouzi, Payet, Cengiz, De la Fuente, Dieng

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.