Tepebaşı Eğriöz Köyü

Tepebaşı Eğriöz Köyü

Eğriöz Köyü Haberleri, Tepebaşı Eğriöz Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Eğriöz Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan Eğriöz Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Tepebaşı Eğriöz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Eğriöz köyü son dakika gelişmeleri, Eğriöz köyüne özgü yemekler, Tepebaşı Eğriözköyünün tarihi, Eğriöz köyü nerede, İnönügi il ve ilçeye bağlı, Eğriöz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eğriöz, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Eğriöz Köyü Resimleri ve Eğriöz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tepebaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar İnönügileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tepebaşı Eskişehir Arası Kaç Km? Tepebaşı Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve Tepebaşı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında Tepebaşı Eğriöz Köyünde doğan biri var mı? Tepebaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Eğriöz, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eskişehir merkezine 19 km uzaklıktadır. Su kaynakları bakımından zengindir. Mahallenin iki yanından akan iki dere, mahallenin güneyinde birleşerek Keskin Göleti'ne akmaktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir. İç Anadolu Bölgesi'nin kuzey ve kuzeybatı kesimleriyle benzer hava koşullarına sahiptir. Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında kalmaktadır. Kış mevsimleri yağışlı, yaz mevsimleri kurak ve sıcaktır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin [[içme suyu şebekesi vardırkanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. 2012 yılının son çeyreğinde köy içindeki ana sokaklara kilit taş döşenmiş ve kaldırım kapılmıştır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.