Tercan Yaylacık Köyü

Tercan Yaylacık Köyü

Yaylacık Köyü Haberleri, Tercan Yaylacık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Yaylacık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Erzincan Köyleri Arasında Yer Alan Yaylacık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Tercan Yaylacık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yaylacık köyü son dakika gelişmeleri, Yaylacık köyüne özgü yemekler, Tercan Yaylacık köyünün tarihi, Yaylacık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yaylacık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yaylacık, Erzincan ilinin Tercan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yaylacık Köyü Resimleri ve Yaylacık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tercan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tercan Erzincan Arası Kaç Km? Tercan Hava Durumu? Erzincan Köyleri ve Tercan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzincanlı iseniz Erzincan Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzincanlı Ünlüler arasında Tercan Yaylacık Köyünde doğan biri var mı? Tercan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yaylacık, Erzincan ilinin Tercan ilçesine bağlı bir Zaza-Alevi köydür.

Köy doğu anadolu bölgesindendir zaza alevisi köyüdür. köy tarihcesi ise tamamen dersimle aynıdır.

Köyün coğrafyası aşağı yukarı Dersim coğrafyasıyla aynıdır.

Köyün iklimi karasal iklim etkisindedir.Yazları genel olarak sıcak ve kurak geçer.Kışları soğuk ve serttir.

Geçim kaynağı büyükbaş-küçükbaş hayvancılıktır.

Köyün ilköğretim okulu yoktur. taşımalı eğitim de yapılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyonu yoktur. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesı yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.