Terim, “Eğer Galatasaray Kaybedecekse Savaşarak, Mücadele Ederek Kaybeder”

Terim, “Eğer Galatasaray Kaybedecekse Savaşarak, Mücadele Ederek Kaybeder”

GS’nin Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Eğer Galatasaray kaybedecekse savaşarak, mücadele ederek kaybeder” dedi. Terim, şunları söyledi, “Öncelikle Gen

GS’nin Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Eğer Galatasaray kaybedecekse savaşarak, mücadele ederek kaybeder” dedi.

Terim, şunları söyledi, “Öncelikle Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum. Bizden daha iyi oynadılar, daha iyi mücadele ettiler. Bize gelince, demek ki sadece istemek yetmiyor. Kazanmayı da bilmek gerekiyor, galibiyeti de almanız gerekiyor. Çok gerilimli, yüksek tempolu bir Şampiyonlar Ligi maçının ardından muhakkak bir şeyler bekliyoruz ama dört gün sonra bu kadar ciddi olmayan, önemsemeyen veya doğru işler yapmayan bir Galatasaray da beklemiyordum açıkçası. Arkadaşlarımızın daha dikkatli olması gerekir. Muhakkak ki Galatasaray takımı puan kaybedecektir ama kaybederse salı günkü gibi kaybetmelidir. O gün sahada kaybetmesine rağmen tebrik edilen, helal olsun denen bir takım vardı. Taraftar da mağlup olmasına rağmen takımı tribünlere çağırdı. Kaybedilecekse öyle bir takımla kaybedilir, böyle kaybedilirse başka kayıplar olur. Sadece puan kaybetmeyiz, başka kayıplar da olur. Sayısal olarak da baya kayıp olur hem de. Benim kariyerime bakın. Hep çok gol atan takımlar, pozisyona giren takımlar… Esasında bu bana büyük sürpriz. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Bir diğeri eğer Galatasaray kaybedecekse savaşarak, mücadele ederek kaybeder. Onun da hesabını veririz biz. Böyle lakayıt, böyle vurdumduymazlığa ne Galatasaray Teknik Direktörü olarak ben müsaade ederim ne de Galatasaray’ın kültürü müsaade eder. Bu iş biraz fazla uzadı. Bu yüzden üzgünüm. Milli ara öncesi hiç hoşuma gitmedi bu iş ama dediğim gibi Galatasaray yakında savaşan bir takım ortaya koyacaktır. Bu isim olmayabilir. İsim olup da cisim olmazsa bir işe yaramaz”

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.