Terim’den Flaş Açıklama

Terim’den Flaş Açıklama

Galatasaray Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, takım oyuncuları Ryan Babel ve Ryan Donk ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Club Brugge karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. İlk olarak Belhanda’nın sakatlığı nedeniyle Club Brugge

Galatasaray Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, takım oyuncuları Ryan Babel ve Ryan Donk ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Club Brugge karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.
İlk olarak Belhanda’nın sakatlığı nedeniyle Club Brugge karşılaşmasında forma giyemeyecek olması hakkındaki soruyu cevaplayan Terim, “Belhanda bizim için çok önemli bir oyuncu. Her oyuncumuz bizim için önemli ama Belhanda anahtar kelimesini kullanabileceğimiz bir oyuncu. Onun tarzında oyuncu çok fazla yok. Geçen seneden beri ona değişik görevler veriyorum, o da bu görevleri çok güzel yerine getiriyor. Ciddi bir kayıp bizim için. Maçın 93. dakikasında beklemediğimiz bir anda sakatlık yaşadı. Belki süresi yazılanlar kadar olmayacak ama buna rağmen birçok maçı kaçıracak. Yarınki maçta önemli bir silahımızdı Belhanda ama acil şifalar dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Enteresan da bir sakatlık oldu. Herkes darbenin tesirini başka yerde beklerken çenesinde iki yerden kırık oluştu. Bizim için önemli bir kayıp” ifadelerini kullandı.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.