TESKİ idari tatil ve bayram süresince görev başında

TESKİ idari tatil ve bayram süresince görev başında

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, 2017 yılı kurban bayramı ile öncesi ve sonrası tatil günlerini halkımızın sağlıklı, huzurlu ve güven içerisinde...

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, 2017 yılı kurban bayramı ile öncesi ve sonrası tatil günlerini halkımızın sağlıklı, huzurlu ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla bir genelge yayınladı.

Genel Müdür Başa yayınlanan genelgenin içeriğinde; "Kurban bayramı tatili süresince (26.08.2017 - 04.09.2017) Genel Müdürlüğümüz görev, yetki ve sorumlulukları arasında bulunan bütün hizmetlerin yerine getirilmesinde; başta su kesintileri, kanal arızaları, havanın yağışlı olması durumunda su baskınları, arıtma tesislerimizin kesintisiz çalışması, elektrik kesintileri ve 185 çağrı merkezi hizmetleri olmak üzere, buna benzer hizmetlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli her türlü tedbirin hassasiyetle alınması ve bu hususta herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi önem arz etmektedir.

Tüm TESKİ Daire Başkanlıkları ve İlçe Şube Müdürlükleri görev, yetki ve sorumlulukları arasında bulunan iş ve işlemler ile ilgili her türlü olaya anında müdahale edilebilmesi ve her türlü acil durumun takip ve eşgüdümünün sağlanarak vatandaşın mağdur edilmemesi amacıyla gerekli hazırlıkların titizlikle yapılması, merkez ve ilçe birimlerimizin kendi sorumluluk sahalarında daha duyarlı olmaları ve bu çerçevede bayram tatili süresince oluşabilecek her türlü olumsuzluğa direkt olarak müdahale etmek amacıyla sahada çalışacak ekiplerin planlamalarının yapılması gerekmektedir.

Bu nedenle; TESKİ Daire Başkanlıkları ve İlçe Şube Müdürlükleri tarafından vatandaşlarımızın Kurban Bayramı tatilini sağlıklı, huzurlu ve güven içerisinde geçirmeleri için tatil süresi boyunca görev, yetki ve sorumluluk alanları ile ilgili iş ve işlemlere yönelik gerekli olan hazırlıkların, planlamaların ve görevlendirmelerin titizlikle yapılması, bu hazırlık, planlama ve görevlendirmelerin ilgili personele imza karşılığında tebliğ edilmesi ve yukarıda belirtilen esaslar dâhilinde gerekli her türlü tedbirin alınarak herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini rica ederim." ifadelerine yer verdi.

Bu çerçevede tüm TESKİ İlçe Müdürleri izin kullanmayarak idari tatil ve bayram süresince çalışacaktır. TESKİ Genel Müdürlüğü kanal arıza ve su arıza ekipleri 24 saat aralıksız görev yaparak, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacaktır. TESKİ'ye ait kuka ve vidanjör araçları aktif olarak çalışmaya devam edecektir.

7/24 hizmet veren ALO 185 istek ve şikâyet hattı bayram süresince de açık kalarak, normal zamanlarda olduğu gibi şikâyet ve talepleri almaya devam edecektir. Tüm halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesini dileriz.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.