The Baker and The Beauty 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

The Baker and The Beauty 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, The Baker and The Beauty dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 9. Bölümünde neler olacak? The Baker and The Beauty’nin 1. sezon 9. bölümü 1 Haziran 2020 (Pazartesi) tarihinde yayınlanacak.

The Baker and The Beauty dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The Baker and The Beauty, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The Baker and The Beauty dizisi 1. Sezon 9. Bölüm fragman izle…

The Baker and The Beauty Genel Hikaye/Konusu

The Baker and the Beauty'nin hikayesinin merkezinde ailece işletmekte oldukları bir aile fırınında çalışan, sevgi dolu Kübalı anne-babasının ve kardeşlerinin kendisinden beklediği her şeyi yerine getiren Daniel Garcia (Victor Rasuk) bulunuyor.

Ancak Daniel'in, sıcak ve çılgın bir Miami gecesinde uluslararası süper yıldız ve moda ikonu Noa Hamilton (Nathalie Kelley) ile tanışmasınının ardından yaşamı tüm medyanın ilgi odağı haline gelmeye başlar.

Bir araya gelmesi pek mümkün görünmeyen çift birlikte olmak için yaşamlarını ters yüz edip ailelerini bir kültürel çatışmanının içine mi sokacaklar?

The Baker and The Beauty 1. Sezon 9. Bölüm İzle

The Baker and The Beauty official website: https://abc.com/shows/the-baker-and-the-beauty

The Baker and The Beauty dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 9. Bölümünü pazartesi günü abc kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.