The Resident 4.Sezon 14.Bölüm Fragmanı İzle

The Resident 4.Sezon 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı, The Resident 4.Sezon 14.bölümünü salı günü Fox Broadcasting Company kanalından izleyebilirsiniz.

The Resident dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 14.Bölümde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The Resident yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The Resident dizisi 4.sezon 14.bölüm yeni fragman izle…

The Resident Genel Hikaye

Gerçekten dahi olan bir doktor, ilk gün boyunca idealistik genç bir doktora rehberlik eder. Hastanede olan biten iyi aynı zamanda kötü şeyleri de ona gösterir. Hayatlar kurtarılabilir ya da ölümler olabilir; ancak beklentilerin yıkılacağı kesindir.

Senaristliğini  Amy Holden Jones, Hayley Schore ve Roshan Sethi'nin yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Matt Czuchry, Bruce Greenwood, Emily VanCamp, Manish Dayal, ve Shaunette Wilson yer alıyor.

The Resident 4.Sezon 14.Bölüm İzle

The Resident official website: https://www.fox.com/the-resident

The Resident dizisinin 4.Sezon 14.bölümünü salı günü Fox Broadcasting Company kanalından izleyebilirsiniz.

The Resident dizisinin yeni bölümü olan 4.sezon 14.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Broadcasting Company kanalndan izleyebilirsiniz. The Resident Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. The Resident dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Fox Broadcasting Companyde...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.