THY yurt dışı uçuşları ne zaman olacak? THY'nin hangi ülkelere uçuşları açıldı?

THY yurt dışı uçuşları ne zaman olacak? THY'nin hangi ülkelere uçuşları açıldı?

THY'nin yurt dışı uçuşlara başlama tarihi belli oldu. 18 Haziran itibarıyla ilk etapta 16 Avrupa şehrinden 14 noktaya uçuş olacak.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, THY seferlerinin dış hatta 10 Haziran'a kadar uzatıldığını söylemişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren Türk Hava Yolları (THY) 1 Haziran'da yurt içi uçuşlarını başlatmasının ardından 18 Haziran'da da yurt dışı seferlerine başlayacak. THY ilk etapta Avrupa'daki 16 şehirden Türkiye'deki 14 noktaya uçacak.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, konu hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Basel'den Gaziantep'e, Frankfurt'tan Elazığ'a... 18 Haziran itibarıyla Avrupa'daki 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacağız. Bayrak taşıyıcı olarak memleketin yolunu biraz daha kısaltacak, misafirlerimizi sevdiklerine daha kısa sürede kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yurtdışı uçuşlarını yeniden başlatmak için görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor” demişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.