Ticaret Bakanlığının İlk “Kriminal Laboratuvarı” Açıldı

Ticaret Bakanlığının İlk “Kriminal Laboratuvarı” Açıldı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, “Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri ve diğer kolluk birimlerinin hizmetine sunulmak ve üzere ilk tam teşekküllü ve modern Kriminal Laboratuvarımız faaliyete başladı” dedi....

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, “Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri ve diğer kolluk birimlerinin hizmetine sunulmak ve üzere ilk tam teşekküllü ve modern Kriminal Laboratuvarımız faaliyete başladı” dedi.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gümrük Muhafaza ekipleri ve diğer kolluk birimlerinin hizmetine sunulmak üzere Bakanlığın ilk tam teşekküllü ve modern Kriminal Laboratuvarının Ankara’da hizmete girdiğini bildirdi.
 
Bakan Pekcan, yaptığı yazılı açıklamada, Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük
Muhafaza birimleri tarafından her gün gümrük kapılarında, limanlarda ve havalimanlarında başta uyuşturucu maddeler olmak üzere çok farklı türde kaçak eşya yakalamalarının gerçekleştirildiğini hatırlattı. Yasa dışı bu girişimlerle daha etkin mücadele edebilmek için gerekli tüm imkanları sağladıklarını anlatan Pekcan, “Bir yandan suçu önlemeye yönelik teknolojik yatırımlarımıza devam ederken, diğer yandan da suça konu olan eşya ve delillerin tespiti ve analizi noktasında kurumsal kapasitemizi geliştiriyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.