Tillo Akyayla Köyü

Tillo Akyayla Köyü

Akyayla köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Akyayla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Akyayla köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tillo Akyayla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akyayla köyü son dakika gelişmeleri, Akyayla köyüne özgü yemekler, Tillo Akyayla köyünün tarihi, Akyayla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akyayla köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1865 ve 1928 yıllarındaki kayıtlarda Nepîle, 1968 yılı kayıtlarında ise Kılbasan olarak geçmektedir. Daha önceleri Pervari'nin Palamutlu köyüne bağlı mezra iken, Tillo ilçesinin kurulmasıyla bu ilçeye bağlı bir köy oldu.

Köy; Siirt il merkezine 31 km uzaklıktadır.

Akyayla, Siirt ilinin Tillo ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akyayla Köyü Resimleri ve Akyayla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tillo Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Siirt yöresine özgü haber kanalı var mı? Tillo Siirt Arası Kaç Km? Tillo Hava Durumu? Siirt Köyleri ve Tillo Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Tillo Akyayla Köyünde doğan biri var mı? Tillo Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.