Tillo Fersaf Köyü

Tillo Fersaf Köyü

Fersaf köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Fersaf köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Fersaf köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tillo Fersaf köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Fersaf köyü son dakika gelişmeleri, Fersaf köyüne özgü yemekler, Tillo Fersaf köyünün tarihi, Fersaf köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Fersaf köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1928 yılı kayıtlarında Fersaf olarak geçmektedir. İlerleyen yıllarda Dereyamaç olarak değiştirilen köyün adı, İçişleri Bakanlığı'nın onayıyla, 2014 yılında yeniden "Fersaf" oldu.

Köy; Siirt il merkezine 12 km, Tillo ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.

Fersaf, Siirt ilinin Tillo ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Fersaf Köyü Resimleri ve Fersaf köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tillo Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Siirt yöresine özgü haber kanalı var mı? Tillo Siirt Arası Kaç Km? Tillo Hava Durumu? Siirt Köyleri ve Tillo Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Tillo Fersaf Köyünde doğan biri var mı? Tillo Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.