Tokat Altıntaş Köyü

Tokat Altıntaş Köyü

Altıntaş köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Altıntaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tokat köyleri arasında yer alan Altıntaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tokat Altıntaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Altıntaş köyü son dakika gelişmeleri, Altıntaş köyüne özgü yemekler, Tokat Altıntaş köyünün tarihi, Altıntaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Altıntaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Altıntaş, Tokat ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köy, Tokat il merkezine 21 km uzaklıktadır.


Altıntaş, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Altıntaş Köyü Resimleri ve Altıntaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tokat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Altıntaş Tokat Arası Kaç Km? Tokat Hava Durumu? Tokat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Altıntaş Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.