Tokat Büyükyıldız Beldesi

Tokat Büyükyıldız Beldesi

Büyükyıldız beldesi haberleri, beldenin güncel son dakika gelişmeleri, Büyükyıldız beldesi ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tokat beldeleri arasında yer alan Büyükyıldız beldesinde vefat edenler, beldenin eski adı haberimizde.

Tokat Ağaçdere beldesi düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağaçdere beldesi son dakika gelişmeleri, Ağaçdere beldesine özgü yemekler, Tokat Ağaçdere beldesinin tarihi, Ağaçdere beldesi nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağaçdere beldesine ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büyükyıldız, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Eski adı Birep'tir.

Tokat merkezine 16 km uzaklıktadır

Büyükyıldız, Tokat ilinin merkezine bağlı bir beldesidir. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu beldenin yakınlarından geçiyorsanız Büyükyıldız beldesi resimleri ve Büyükyıldız beldesi videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tokat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Büyükyıldız Tokat Arası Kaç Km? Tokat Hava Durumu? Tokat Beldelerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.


İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Büyükyıldız Beldesinde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.