Tokat Hanpınar Köyü

Tokat Hanpınar Köyü

Hanpınar köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Hanpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tokat köyleri arasında yer alan Hanpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tokat Hanpınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hanpınar köyü son dakika gelişmeleri, Hanpınar köyüne özgü yemekler, Tokat Hanpınar köyünün tarihi, Hanpınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hanpınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hanpınar, Tokat ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.ve Çerkez köyüdür.

Köyün adı tarihte bu köyün ulaşım yollarının üzerinde olması dolayısı ile köyün bulunduğu mevkide büyük bir han kurulmuştur günümüzde hala kalıntıları mevcuttur ayrıca köyün çevre köylere nazaran suyunun ve pınarlarının çok olması sebebi ile bu ikilinin birleşmesinden doğmuştur.

Tokat merkezine 18 km uzaklıktadır.


Hanpınar, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hanpınar Köyü Resimleri ve Hanpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.
 

Tokat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Hanpınar Tokat Arası Kaç Km? Tokat Hava Durumu? Tokat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Hanpınar Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.