Tokat Kadıvakfı Köyü

Tokat Kadıvakfı Köyü

Kadıvakfı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Kadıvakfı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tokat köyleri arasında yer alan Kadıvakfı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tokat Kadıvakfı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kadıvakfı köyü son dakika gelişmeleri, Kadıvakfı köyüne özgü yemekler, Tokat Kadıvakfı köyünün tarihi, Kadıvakfı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kadıvakfı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kadıvakfı, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

1916'dan beri aynı adı taşıyan köy, daha önceleri Almus'a bağlıyken 5 Mart 2003 tarihindeki İçişleri Bakanlığı kararıyla Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlandı.

Tokat iline 34 km uzaklıktadır.


Kadıvakfı, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kadıvakfı Köyü Resimleri ve Kadıvakfı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tokat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kadıvakfı Tokat Arası Kaç Km? Tokat Hava Durumu? Tokat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Kadıvakfı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.